Kiraan Tetamu

Student Free Stuff

Friday, April 13

♥ Celebrating on HER 22nd ♥

Assalamualaikum w.b.t

haa... sekarang nie time cuti midsem, stat 7hb haritu..
so, beta sekarang dekat RUMAH GULA RUMAH la ~
agagagagagaga ~ :D :D :D
*SERONOK BERONOK-RONOKKKK!!

ok, back to main topic!

semalam bersamaan 12 April 2012, telah berlaku satu kejadian di mana kami secara berjemaah telah mengejutkan cik Nurfarahin Binti Ibrahim dengan menyambut hari kelahirannya yang ke 22... 
*asal skem gilak ayat den nie? pfffttt~

haa.. plannye mule2 antara meimei dengan meimei O_o"
ok2.. plannye antara cik Rozalia dengan cik Aini la kan..
sje nk suprisekan minah nie sbb bday die, die kene kije, mlm plak tuh..
den plak dengan sengajonye MEMANG XNK WISH!
agagagaga~ :D
*opss...terbocoq rhsia plak! :P
ps2 hasut skli cik Xora tuh.. hahahaha

ok, suda3! jangan bongkar lagi perbuatan jaat kamu itu!
muahahahaha~ *sori syg Eihin! :P

pas da plan berdua, kami2 pon nk meramaikan la lagi jemaah majlis nie.. :P
so, ajak la Encik Mie Fisher, Encik Wang Emyboy, Encik Hafiz Ex, Cik Zuraidah & Encik Zul Emie..
mule2, plannye nk wt Sabtu sebab wanita tua tu cuti hari sabtu..*kui3~
pas2 xjadi pulop sbb mcm ramai je xbley hari sabtu, termasuk la den neh haa..
so, memandangkan pkcik Hafiz tuh cuti semalam, kami pown dengan penuh terburu-buru tapi berstrategi *aiceehh* , dengan penuh cepat dan bergayanya kami pown berjaya la mencapai matlamat penubuhan  kami.

berjaya la mengeplan dengan abg mie, dan yg len2..
abg mie, persekongkolannye melibatkan mengambek cik yang dirai tuh..
yg len2 menjadi tukang plan smpingan dan meramaikan lagi mejelis itu..
pas2 abg mie pown ade jemput jugak kawan2 CF cik yang dirai tu..
Cik Ila Adyla, Encik Annua Awang dan abang abg mie *kih3~
iaitu Abg Joe..

ok, suda..suda!
meh kasi gambo dlu..
*semua gmbo adalah hasil ciplak dan copy dari orang len..kui3 

kami SUPRISE kn BELIAU!
nie kek cik Xora wt.. SEDAP GILAK! ^^

haa.. nie plak adalah mereka2 yg sudi meramaikan mejelis !
sila lihat dan pilih yg mne berkenan di hati.. ihihih

haa..nie plak beliau yang dirai ! ^^
selepas potong rambut beliau !

maap yer kepada abg mie, abg joe ngn abg nua.. enggak ada pic anda!
muahahaha~ :D

haa..pas2, selepas adegan "SEMBILU" bersama2 kera-kera "TERSAYANG" di sanun, selepas peristiwa "MENGERIKAN" berlaku apabila kek yg dipotong besauu khas tuk cik yg dirai tuh kene REMBAT ngn BAPAK KERA, selepas adegan JERIT MENJERIT, KEJAR-MENGEJAR dan sebagainya ibarat dalam drama swasta, kami pown memindahkan tempat sebanyak 3x weyhh!
adusss... =,="
pas2 aman la cket..huhhu

nie besday gurl motong kuihnya..potong kuihnya..eehh, ternyanyi plop!
*eh, asal pisau kek tu ade kt den? O_o?
agagagagagaga~~

pas da abes makan2 tuh, bosan je dok situ xgerak2, kami pown stat la gerak2 ke tepi pantai cket, amek PICTURES laaaa~ weeee!!! ^^

haa.. nie la sebilangan gambonyee.


                                              







pas da puaaasss bergambo kt TELUK CHEMPEDAK neh, kami pown bergerak ke lokasi seterusnya iaitu ke MEGAMALL KUANTAN..
ape lagi..
MEN BOWLING! 
oyeaahhh!
agak lama yer mau tunggu turn, tp berkat KESABARAN yang makin menipis,
kami pown berjaya dapat lane!

2 lane = 6 orang pemain
lane 1 - Aini + Zu + Emy
lane 2 - Emie + Hafiz + Abg Mie *yg katenye bwu 1st time men! bluerrkkk!

men satu game je sbb takot lambat!
lgpown cian Zu yg nk balek awal, last2 stuck jugak kt citu..uhuhhu
*SOWIE ZUREC!

n da FINAL result :
1. Abg Mie
2. Emie Ramli *menang tipis 2 mata je pong! bluerrkkk :P
3. AINI ! *YESS! STRIKE 2x berturut! ^^
4. Zu
5. Emy
6. MIRUL HAFIZ ! wakakakakak~ *sayup kene tinggal! bhahahaha :D

nie la pics kami pas abes men !

n btw, THANX jugak kt EMIE RAMLI sbb sudi gak datang join da club even penat bwu balek dari MARAN !
*makin DEBAB emie tiap kali jumpe! muahahaha
nie mase beliau mule2 smpai ! GEMOKKKK!!!

pas da abes men, balek la kami !
SERONOK!
TERIMA KASIH SEMUA!
dan kepada cik yang DIRAI ,
HAPPY SWEET 22nd BIRTHDAY MY LOVE!
* may Allah bless, b hepi n all da best! LOVE U FOREVER CECE!
may OUR FRIENDSHIP n RELATIONSHIP stay STRONG until da END of our LIVES ! 
INSYAALLAH! amiin~ 

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

2 comments:

eihin said...

thnks dear...
sweet sgt2...
terlalu sweet n x akn lupakan smpai bila2

ribenaPeaceGurl :) said...

heehhe
well, sweet cm kami2 yg plan la kan?
hihiihhi
:)
jgn lupe kami sudeehh!
^^